duminică, 29 noiembrie 2009

Prohibiţia Drogurilor chiar funcţionează?

Tineti minte prohibitia alcoolului din SUA anilor 1920'? Acea incercare penibila de a stopa consumul de alcool si crima organizata prin simpla eliminare a alcoolului din ecuatie, ei bine ne confruntam si in zilele noastre cu o asa zisa prohibitie si anume prohibitia Drogurilor.

Ce este mai exact o prohibitie?

A prohibita inseamna a interzice o actiune, interdictia de a consuma o substanta, alcool pana la varsta de 18 ani spre exeplu samd.

Prohibitia in sine e un lucru rau, o incercare care de regula esueaza, daca sunteti crestini stiti asta first-hand. Sa punem problema astfel, care a fost prima prohibitie care a existat? Nu cea a alcoolului, nu cea a drogurilor ci Prohibitia fructului interzis, e vorba de Adam si Eva carora li s-a prohibitat sa guste din fructul interzis de catre Dumnezeu, din doua persoane pe care le-a avut de supravegheat amandoua au incalcat aceasta "prohibitie" semn clar ca nu ar trebui repetata aceasta greseala.

sâmbătă, 28 noiembrie 2009

Instigare la Consum?


Disclaimer: Nu suntem responsabili pentru eventualele actiuni care le luati in urma informatiilor citite pe acest site, indirect consumul, traficul, cultivarea de stupefiante ilegale sau legale, NU instigam la consum si nu suntem responsabili pentru actiunile voastre.

Am scris asta sa fie clar pentru toti vizitatorii blogului, sa nu am probleme, deoarece am inteles ca ANA s-a autosesizat cu privire la blogul meu, adevarat sau nu I ain't taking any chances.

joi, 26 noiembrie 2009

Spice, Smoke, Blackout, pe scurt "Legal Shit"


Sigur ati auzit de aceste "ierburi" legale la stirile de la ora 5 "Un minor de 13 ani a ajuns la spital in coma dupa ce a consumat 0.5 spice in combinatie cu alcool...", spice-urile se gasesc la fiecare colt, pot fi comercializate si vandute fara probleme si catre minorilor deoarece nu se regasesc in tabelul de substante controlate si functioneaza practic pe baza unor goluri din lege. Provoaca efecte asemanatoare, uneori mai puternice decat a celor intalnite la drogurile ilegale.
De ce am pus ierburi in ghilimele? Pentru simplul motiv ca nu sunt ierburi in sine, sunt niste cacaturi sintetizate de om, majoritatea atacandu-ti sistemul nervos central si cu un potential crescut de abuz si de a duce la leziuni permanente la nivel cerebral.

joi, 19 noiembrie 2009

Google Stoner Edition


De cateva zile mi-am bagat si eu UPC ca aveam un net "ultim" sa-i zic asa si m-am gandit sa fac un site gen gugle.ro varianta junkie asa ca mi-a venit ideea de un "Stoner Edition".

Update: Am adaugat si versiunea in limba engleza: www.stoner.tk


Links:
www.canabis.tk (Romanian)
www.stoner.tk (English)
www.twars.tk (Tribal- pentru fanii Tribalwars.net)
Astept pareri :)

Nu le pot hosta 24/7 dar pe timp de zi sunt on amandoua :), so happy stoner searches!

miercuri, 18 noiembrie 2009

Spune DA îndobitocirii populaţiei!


Spune DA îndobitocirii în masă!

In ultima perioada de timp am inceput sa dau tarcoale marilor bloguri gen zoso.ro, mircea-badea.ro, deceblog.net si din blog in blog am dat peste unul care a reusit sa-mi capteze atentia, nu neaparat pentru continut care oricum era preluat in proportie de 90% de pe alte site-uri dar prin numarul mare de persoane care il urmareau si sustineau. Am ramas socat la cata lume credea cuvant cu cuvant ce scoteau astia pe gura.

marți, 17 noiembrie 2009

Salvia Divinorum- pe scurt


Cu siguranta ati auzit cate ceva de Salvia Divinorum sau Diviner's sage ca fiind o alternativa legala la marijuana, defapt efectele pe care salvinorim A. le ofera sunt total diferite, mai degraba se aseamana cu LSD, Mescalina si Shrooms.
In alta ordine de idei Salvia, mai precis Salvinorim A, elementul sau psihoactiv produce un efect de "dezasociere", ce inseamna asta, adica incetineste sau blocheaza de tot mintea constienta de restul creierului, provocand astfel halucinatii puternice atat vizuale cat si auditive. Aceste efecte insa sunt de durata scurta, intre 5-10 minute.

duminică, 15 noiembrie 2009

Marijuana: Un potential tratament pentru Gripa porcina?


Cam multe pentru o planta, mai intai cancer, alzheimer, epilepsie si acum gripa porcina?

Eficacitatea marijuaneicanabisului ca medicament este de multe decenii un subiect controversat si arhi dezbatut, pe de-o parte avem conservatorii care sustin sus si tare ca este un drog ca oricare altul si trebuie tratat ca atare in timp ce liberalii sunt de parere ca ar fi timpul pentru o schimbare.

Acest ultim epidemic si anume H1N1 care a facut mare valva la nivel mondial si ne-a baricadat pe toti in case cu mastile la gura ar putea fi combatut intr-un mod perfect natural si legal.(?!)

vineri, 13 noiembrie 2009

Istoria Cânepei


Istoria Canepei in doua filmulete scurte (Citeşte restul articolului pentru mai mult).
Stim deja cum a ajuns canepamarijuana, ganja, pot, the shit,.., ilegala si care au fost cu adevarat interesele bine ferite de vazul lumii in spatele acelei mascarade care continua si in zi de astazi din urma careia s-au cladit imperii financiare in valoare de miliarde de dolari. Mai jos aveti doua filmulete cu istoria canepei rezumata la 2 minut fiecare.

S-ar putea sa te intereseze si: Istoria Marijuanei

miercuri, 11 noiembrie 2009

duminică, 8 noiembrie 2009

Fanii weed-shop-urilor au ajuns din nou pe paturile spitalelor!


Incep acest articol prin afirmatia: Jurnalistii sunt niste oameni hapsani si dezinformati care nu se satura sa manance cacat si debiteaza prostii sa fie simpatizati de catre muncitorii necalificati cu nici 3 clase si pensionarii ce vaneaza scaune in tramvai.

Nu vreau sa pornim de la premisa ca aceste ierburi sunt perfect sigure pentru ca nu sunt si nu vreau sa va vand iarba stricata, dar in stirea de mai sus a fost exagerata putin periculozitatea acestor droguri "legale".

duminică, 1 noiembrie 2009

Heroina si Morfina -pe scurt.

Ce?? Cum?? Ai spus cumva HEROINA?!??

Introducere
Cam aceasta e reactia romanului de rand cand aude de Heroina, cu totii stim ca este cel mai periculos drog, ca provoaca dependenta de la prima doza bla bla dar multi nu stim ce este defapt heroina, cat de periculoasa e defapt si cand a aparut si sub ce circumstante.

Sa incepem cu inceputul, Heroina este un opiaceu semi-sintetic derivat la sfarsitul secolului 19 din Morfina care la randul sau este obtinuta dintr-o specie de mac denumita Papaver somniferum.

Numele de Morfina vine de la zeul grec Morpheus, care in mitologia greaca reprezenta zeul viselor, acest nume datorita tripurilor care le oferea. Heroina a fost inregistrat prima data cu numele de heroisch care in germana inseamna eroic, astfel se simteau persoanele carora le era administrata heroina.