Despre mine

Tu cine mai esti?
Salut, ma numesc Andrei, am 18 ani, va scriu din Alba Iulia, Rromania, Infern. Sunt deschis la minte, cel putin asa imi place sa cred, sau sunt pur si simplu un schizofrenic nebun si plictisit de viata. I am a "thrill seaker", imi place sa incalc legea si sa "iau in desert" profetiile altora. toate acestea fiind animate de anarhismul, nihilismul, si ateismul care imi bantuie fiecare sinapsa din 92' incoace. In lumea asta exista doua tipuri de persoane, cele care se opun manipularii si cele care se lasa manipulate, o adaptare la destepti si manelistiprosti. Eu sunt genul de persoana care nu s-a nascut sa creada ci sa "verifice".
De ce mi-am deschis blogul?
Simplu, de mult caut un mod de a ma exprima in fata lumii. In viata reala e greu sa faci fata opresiunii, sa te opui autoritatii fara sa fii pus la perete. Ai o gandire diferita, anti-nationala, contra-culturala si nu ai parte decat de foarta putina sustinere atunci e vai de pula ta. Eu nu incerc sa indoctrinez pe nimeni cu "filosofia" mea, eu doar spun lucrurilor pe nume si va las pe voi sa alegeti. Incerc sa previn tineretul sa consume droguri si daca consuma sa stie ca cannabisul nu e tot una cu coca.
 Rezum totul la o mica poezie compusa de mine:

Excelare lexico-gramatică
Susţinută de aberaţie cromatică
Contradicţie oximoronică
Hrănită de-o minte demonică

Aparenţă superficială
Eclipsată de o psihologie abisală
Lipsită de morală
Aflată in conflictualitate
Cu prostimea condusă de spiritualitate
Decriptată doar de minţile fumate...
( link )

Mai multe gasiti pe profilul meu de blogger.

Un comentariu:

  1. hmm dragut blog exprimare buna , grafik ok. la capitolul documentare stai bine ideea e k ar fi cazul sa iti dai seama k traiesti intro lume plina de droguri si dependente care intr'un fel sau altul iti fac rau si porneste de la cel mai comun aerul fara el nu poti trai dependenta maxima dar si cea mai usoara cale de a contacta diverse boli ... asa ca lasa legagele si concentraza'te pe ce ti'a dat natura pt k domnezeu iti da dar nu iti aprinde si jointul ... si dak tot incerci sa ajuti ai face bine sa ii indrumu spre mai bine si nu doar sa le prezinti parerea ta ... sau a unui nenea care se crede zeu si spune k drourile e cah...gaseste mai multe propuneri si posteazo pe cea mai buna...succes

    RăspundețiȘtergere

Dă-ţi cu părerea fratee! Aaa şi păstrează un limbaj decent în pula mea