joi, 4 februarie 2010

Eşti anti-drog? Eşti anti-natură!


Warning: The following post may contain words that you may or may not find vulgar and/or repulsive due to the fact that it's 5:30 in the fucking morning over here. Reader discretion is advised!

Sa revenim la ale noastre, nu vi se pare bizar sa vedeti campanile anti-drog si salvati natura la aceasi masa, chiar daca ideologiile lor sunt contradictorii si se bat cap in cap?

Pe de-o parte avem "Salvati Natura", o organizatie non-profit non-guvernamentala menita sa conserve mediul inconjurator asa cum este el in prezent si sa opreasca poluarea sa.
Pe de alta parte avem anti-drogul care merge pe ideea ca unele specii de plante precum canepa trebuie eliminate din ecosistem pentru simplul motiv ca ar fi un competitor superior bumbacului ar putea fi folosit pe post de medicament drog. Nu vi se pare putin cam "nenatural"sa lupti impotriva naturii, macar putin?

Concret, "Salvati Natura" incearca sa salveze mediul, sa limiteze poluarea in timp ce anti-drogul il distruge prin defrisari si incendieri si nimeni nu poate sa-l acuze de nimic fiind practic infailibil sa spun asa. Sper ca v-ati prins de partea cui sunt,hint: mie de mic imi place verdele,aa natura :D

Ce mi se pare ciudat e ca nimaniu nu-i pasa daca mananci ciuperci otravitoare si mori dar fac scandal daca ai 3 plante de canepa in gradina pe care ulterior le taie jos, si le fumeaza incendiaza. Si cu ciuperci otravitoare te poti droga la fel ca si cu shrooms, ai halucinatii ai tot, singura parte nasoala e ca dupa trip urmeaza... un cacat, esti mort in pula mea ce sa mai urmeze, de ce crezi ca le zice "otravitoare"?

Eu zic ca totul e un mare la urma urmei. Daca si tu crezi astfel stii ce campanie sa sustii si ce campanie sa o bagi in pizda masii.


Numai bine!
Stati pe verde!

2 comentarii:

  1. legalizati marijuana si inchideti dracului weed shop-urile ca omoara copii care baga ca prostii...ca doar e legala.

    RăspundețiȘtergere

Dă-ţi cu părerea fratee! Aaa şi păstrează un limbaj decent în pula mea