sâmbătă, 13 februarie 2010

Weed-shopurile NU se inchid!


Am o veste buna pentru toti narcomanii care-mi citesc blogul, smart/weed/spice/fly-shopurile nu se vor inchide! Cum am mai spus, poti scoate produsul din ecuatie dar nu poti opri afacerea. Au scos special gold-ul de pe piata, au ilegalizat chiar si mephedrona, problema este ca exista deja cel putin 7 inlocuitori pentru mephedrona cu efecte asemanatoare MDMA si amfetaminelor, perfect legale care urmeaza sa intre pe piata romaneasca, anume: Butylone, Methylone, MDPBP, Ehylone, Buphedrone, Pentylone si Methylenedioxypyrovalerone. Astept cu bratelenarile deschise intrarea noilor produse pe piata :)
Mai jos aveti o stire via stirileprotv.ro cu urmarile ilegalizarii acestor plante etnobotanice:

Intrebarea mea fireasca: ce pula mea a adus aceasta prohibitie? Si raspunsul meu: Inca din prima zi un mare cacat, a crescut traficul, consumul si numarul cazurilor de tineri ajunsi la spital.
Felicitarile mele domnule priministru!

One more thing, din cate am inteles, inca nu a aparut ordonanta de urgenta data miercuri in monitorul oficial, teoretic sunt inca legale. Si in legatura cu termenul asta de 10 zile sa se scape de marfa, imi aduce aminte de o melodie de-a lui Spike care suna ceva de genul: "Daca-i dau lu' mata un kil de coca crezi ca-l arunca?", get my point?:)

6 comentarii:

  1. Nici nu mai ştiu ce să zic....să se închidă,să nu...
    Au început toţi coco să fumeze iarbă dom'le.
    Citeam azi în ziar că una gravidă ,vrând să scape de contracţii s-a duc la weed shop şi şi-a luat 5 (!!!) ţigări şi le-a fumat pe toate 5 şi a ajuns la spital...
    Vai... :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Aceste asa-zise "plante etnobotanice" sunt de fapt droguri sintetice (canabinoizi sintetici). Autoritatile romane stiau foarte bine acest lucru (in lista de substante interzise sunt si canabinozi sintetici; s-o spuna lu' mutu ca i-ar fi descoperit ei in 2 saptamani), dar au permis vanzarea drogurilor in mod intentionat. Pun pariu pe orice ca serviciile secrete romanesti au participat la importul si comertul cu aceste droguri. Oricum, daca ar fi sa ma uit in gura stiristelor de la protv, unde multa sperma a poposit, inseamna ca am baut gaz!

    La ce foloseste aceasta interdictie? Foarte simplu: baietii se spala pe maini, prostest publicul si trec mai departe la alte afaceri.

    RăspundețiȘtergere
  3. beta ceto MDMA (metylona) si beta ceto MBDB (butylona) sunt la alineatul 14.. interzise...

    RăspundețiȘtergere
  4. @Anonim: Astept sa apara in monitorul oficial situatia exacta.

    RăspundețiȘtergere
  5. apai frate, esti patetic. fumezi si tragi toate cacaturile ieftine pentru ca nu esti destul de bazat pentru chestiile adevarate:)) deabia astept sa te vedem la stiri in coma :D

    RăspundețiȘtergere

Dă-ţi cu părerea fratee! Aaa şi păstrează un limbaj decent în pula mea