joi, 10 decembrie 2009

Day to day highs

Am promis revenirea cu un nou articol si iata-ma, here I am.
V-am familiarizat putin cu aceste alternative legale intr-un articol mai vechi
but I barely scratched the surface, deabia am atins subiectul, este inca foarte mult de spus despre aceste alternative legale de a te droga si aici nu ma refer doar la spice-uri ci la droguri medicamente care pot fi obtinute in mod legal de la farmacista fara prescriptie.


Antitusivele

Tussin, Tussin Forte, BioFlu and so on..

Niste medicamente, la prima vedere aparent banale, cu care am fost familiarizati inca de mici copii. Ai o tusa seaca iei 1-2 comprimate iti trece in 2 zile, iei 10-20 scapi de tusa dar ajungi pe taramuri magice cu zane si ingerasi.

Ce contin anti-tusivele? Dextromethorphan este drogul care actioneaza la nivelul centrului respirator si opreste tusea. Daca este depasit dozajul recomandat are efecte psyhodelice precum ketamina provocand o stare sedativa puternica.

Nu am incercat inca dar ma tenteaza, more to come :)

Tantum Rosa

Tantum Rosa aka Spalator Vaginal.. enough said

Tantum Rosa contine benzydiamina, un analgezic, anestetic si anti-inflamator eficient. Se ia pe cale orala. Acesta contine 0.5 g de benzydiamina care este deobicei diluata cu apa pentru a obtine o concentratie de 1 mg/mL.

Contraindicatii nu exista, doar in cazul persoanelor cu hipertensiune. Supradozaj necunoscut, 0 morti inregistrate.

Olynth

Un spray de nas care are rolul de scadere a presiunii capilare. Acest rol este atribuit drogului xylometazolina. Olynth si alte sprayuri pentru nas sunt cunoscute pentru a provoca o asa numita toleranta, adica este necesara marirea dozei pentru a obtine acelasi rezultat. Xylometazolina se lipeste de receptorii pentru adrenalina fiind contraindicat persoanelor bolnave de inima. Este un drog recreational mai putin cunoscut si folosit. Nu este cunoscut threshold-ul sau sau cantitatea necesara pentru a te omori.

More to come.. :)

Others..

Am mai citit multe pe acest taram al Intenetului si am aflat cam ce metode legale mai are tineretul in a se drojdii. Am citit undeva ca se prajesc coji de banane in alcool/acetona se lasa la uscat dupa care se fumeaza, efecte halucinogene puternice,nu am incercat si nici nu recomand, dar e corpul vostru, e legal, faceti ce vreti.

Tot ceea ce am enumerat mai sus e perfect legal, droguri neregulate si disponibile tuturor, nu necesita nici prescriptie nici nimic, legal highs direct din farmacie :)

OT: Numai ce am venit din oras, sunt putin fumat, no panic attacks no nothing, just laughter and a good time..




14 comentarii:

  1. Da,faza cu tussinele imi place,am sa incerc si am sa-ti dau rezultatu cu zane si ingerasi ;x sal a1Me here :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Chestia cu antitusivele stiam ceva...
    Despre picaturile pentru nas stii ceva? Auzisem eu ceva despre Olynth...poate ma lamuresti tu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Lillee, mersi ca mi-ai amintit, am updatat articolul :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Merita amintit faptul ca Tantum Rosa, luat pe cale orala, are un impact puternic la nivel de gust: Este incredibil de sarat, poate cel mai sarat lucru pe care-l veti gusta vreodata. Apa marii e limonada pe langa Rosalinda - VagiClean :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Da..am auzit de acest olynth că...face ce face :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Am auzit ca tantum ar fi cam acelasi lucru cu magicul de la shopuri. O fi pe bune? Nu de alta dar ca diferenta de pret ar fi o veste f buna... Si daca e asa.... ce plm... tragi pe nas praf de spalaturi vaginale? :D

    RăspundețiȘtergere
  7. scuze ca te corectez dar nu actioneaza la nivel respirator, ci la nivelul centrului respirator, adica in creier. codeina de exemplu este un derivat de morfina, sia stfel inhiba centrii respiratori. practic orice medicament pe care il luam ii drog numai ca unele sunt mai slabe iar altele mai puternice. nu ti-as recomanda sa depasesti doza ca poti face stop respirator

    RăspundețiȘtergere
  8. inca ceva... dau halucinatii din cauza hipoxiei( pt cei ce nu cunosc - lipsa de OXIGEN)

    RăspundețiȘtergere
  9. @Oanna mersi pentru observatie, greseala in exprimare :P

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi pare rau sa va spun dar sunteti foarte dezinformati... Olynth-ul nu are absolut NICI un efect recreational, eu folosind-ul timp de 4 ani, plus cativa prieteni in plus care l-au folosit sau inca il folosesc... Plus cateva cunostinte de chimie. :) Si faza cu bananele... e una dintre cele mai vechi pacaleli de pe internet. :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Tantumul il poti baga in servetel si inghiti asa "bombele" fara sa-i mai simti gustul de cacat. De rofedex nu zici nimica ? haha
    iarba pip de ani de zile si niciodata n-as zice nu unui cui bine rulat.
    Cat despre spiceuri..as recomanda scoaterea lor de pe piata chiar azi, daca as fi in masura. le-am incercat pe toate si 4 luni am pipat zilnic. te f-te rau, de multe ori ma lua cu paranoia si de acolo cu bad treepuri, iar dupa te simti ca ultimul jeg de pe lume.
    dar pt ca shopurile platesc taxe si impozite iar dealerul de la colt de bloc nu, la mai mare !
    oricum numai din experienta personala tragi adevarate concluzii. so they all should give it a try :))
    peace man.. si spor la campanie

    RăspundețiȘtergere

Dă-ţi cu părerea fratee! Aaa şi păstrează un limbaj decent în pula mea