luni, 26 octombrie 2009

Cateva sfaturi utile


Multora ni se incalca drepturile constitutionale zi de zi fara sa stim asta, unii actionam in acest sens in timp ce altii ramanem indiferenti si trecem cu vederea. Trebuie sa stim ca politia e pusa la locul ei pentru a ne ajuta pe noi, cetatenii contribuabili si ca salariile lor sunt platite din taxele si impozitele noastre. Eu personal m-am scarbit de unii militieni, ca asta sunt pana la urma, care in loc sa ma ajute si sa asigure "Paza si Protectie", "Siguranta si Incredere" imi asigura doar neincredere si dispret..

Cateva sfaturi in caz ca sunteti cu masina si politia vrea sa faca o perchezitie, fiind suspect de detinere de stupefiante sau alte situatii asemanatoare:



1. Sa nu aveti la voi mai multe tipuri de droguri, daca de exemplu aveti 1g de iarba, 2 timbre LSD si 3 pastile de ecstasy veti intra in proces cu 3 capete de acuzare si va fi mai greu sa iesiti cu fata curata.

2. Aveti dreptul sa refuzati o perchezitie, daca politistul insista si va gaseste in masina sa spunem 0.6 iarba puteti sa contestati in tribunal, iar daca dovediti ca v-a perchezitionat in mod ilegal aveti toate sansele sa scapati, asta daca nu se aplica noua lege in care spune ca orice dovada fie ea obtinuta pe cale legala sau abuziv conteaza.



3. Fiti politicosi, vorbiti frumos, chiar daca vi se incalca anumite drepturi morale s-ar putea sa scapati de o perchezitie, atentie sa nu aveti tricouri cu sloganuri "Pro Cannabis", "Legalize"sau foite asupra voastra, cine stie de cine dati..


4. Daca aveti o cantitate mica de iarba de exemplu si stiti 100% ca urmeaza sa fiti perghezitionati scapati de ea! Nu fiti egoisti, mai bine fara 1g de iarba decat cu 1 dosar penal sau puscarie!

5.Daca aveti droguri la voi verificati sa nu aveti muzica cu versuri explicite si care fac referire la droguri ex. "Tu o sa te duci dracu/TU bei Tu bagi..." etc.

6. Daca vreti sa treceti de un punct de control cu iarba la voi, ascundeti-o undeva intr-un punct greu accesibil cat mai sus si mai greu de gasit, ati putea chiar imbiba punga in motorina pentru a scapa de miros.

7. In cazul in care sunteti inscrisi la un club sportiv si urmeaza sa faceti teste anti-dopping NU fumati marijuana, aceasta poate ramane in organismul vostru de la cateva zile la catava luni!

IMPORTANT: Indiferent de ce faceti NU fugiti, in cazul in care sunteti prinsi o beliti pe romaneste!



Si acum ceva amuzant si adevarat :)

2 comentarii:

Dă-ţi cu părerea fratee! Aaa şi păstrează un limbaj decent în pula mea