joi, 29 octombrie 2009

Probleme cu legea

Listen while reading.

Nimeni Altu - Legalizati ganduri


Nu de mult am dat peste un site foarte interesat si util, anume Google, am dat un search la droguri sa vad si eu ce mai misca prin lumea "narcomanilor", am dat peste ceva articole, unele interesante, altele de-a dreptul stupide. Insa unul singur mi-a captat atentia si m-a facut sa il citesc pana la capat. Articolul cu pricina este Vedete arestate pentru consum de droguri si incepe in felul urmator "Vedetele pe care le consideram modele de viata, uneori ascund in spatele faimei povesti triste." voi cat de fericiti ati fi daca cineva v-ar spune ca urmeaza sa stati intr-o camera rece de 2x2 semidecomandata si ca veti fi colegi de camera cu un om amabil si binevoitor de 1.80, care ar vrea sa va cunoasca mai bine, ne mai avand familie dupa ce si-a ucis-o cu bestialitate in urma consumului in exces de alcool?!.. In fine, am ajuns la concluzia ca mai bine tai un cap sau iti violezi o ruda decat sa te pui pe droguri, spun asta raportandu-ma la urmari penale. Nu incurajez consumul de stupefiante sau sa faceti nebunii cu buni.. just saying..

Parerea mea personala? Fiecare om are dreptul la viata, la libertate, la o nationalitate etc. Este si o lege fundamentala americana care spune ca orice persoana are dreptul de a cauta fericirea (Pursuit of happiness) si nu inteleg de ce se baga statul sa ne "reguleze" fericirea atat in sens propriu cat si figurat. Eu cred ca ar trebui decriminalizate toate drogurile pentru consum personal si pedepsit penal doar traficul.
Un alt fenomen care a luat amploare este acela de indobitocire in masa, ADICA se merge pe principiul urmator: avem un dobitoc X care raspandeste niste zvonuri si informatii false la dobitocii Y si Z care la randul lor fac la fel astfel "indobitocind lumea". Cum spune Nimeni Altu' "Bai copii voi nu mai haliti chiar tot ce auziti" care poate fi aplicat atat la copii cat si la adulti. Nu in ultimul rand, statul nostru iubit si drag, RRomania, nu are nici un interes sa ii pese de sanatatea voastra, ba chiar te lasa sa mori pe treptile spitalului judetean daca nu ai asigurare de sanatate sau buletinul la tine si asta nu s-a intamplat o data ci de mai multe ori.

Nu mai comentez ca deja m-am scarbit de-a dreptul, a mai trecut o zi si parca e aceeasi Romanie in care m-am nascut acum optispe ani, va pun un audio la care vreau sa ascultati cu atentie si sa desprindeti singuri concluziile. Cum spune Badea: "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul".



Planeta Moldova - Iarba Neagra

2 comentarii:

Dă-ţi cu părerea fratee! Aaa şi păstrează un limbaj decent în pula mea