vineri, 22 ianuarie 2010

Europa şi decriminalizarea

Guvernul ceh a anuntat marti ca incepand cu Anul Nou va permite fiecarei persoane sa detina 15 grame de marijuana, 1,5 grame de heroina, 1 gram de cocaina si 2 grame de metamfetamine. Potrivit Ministerului de Justitie din Cehia, care a si venit cu propunerea, persoanele care detin droguri in limitele de gramaj mentionate nu mai risca niciun fel de pedeapsa.

(mai mult pe ProTV)


La inceput a fost Olanda cu "Opium Act", mai apoi tari precum Portugalia, Spania, Italia, Germania care au deciminalizat si tolerat si acum Cehia prin tolerarea nu doar a canabisului ci si a heroinei, cocainei si a amfetaminelor, o decizie radicala si foarte tupeista a ministerului de justitie. Sa nu uitam de cartierul Christiania(oras Christianshavn) din Danemarca, un cartier de doar 850 locuitori cu proprile legi privind canabisul.

Saptamana trecuta, Guvernul de la Praga a aprobat si o lista de ciuperci si plante halucinogene, intre care canepa, coca, mescalinapeyote, hotarand ca fiecare persoana are dreptul sa creasca cinci astfel de plante si sa aiba in gospodaria proprie 40 de "ciuperci magice".

Vecinii nostri incep sa decriminalizeze drogurile usoare, ba chiar sa le tolereze iar noi bagam la racoare pustani cate 3-5 ani pentru consum si ridicam din umeri ca deh "asta-i legea", I'm sick of all this crap.Toti cei cu idei anti rest assured: Sistemul se bucura de voi , continuati sa fiti dresati manipulati educati si mergeti impreuna cu turma.
Singurul dezavantaj pe care il vad e acela ca anti-drogul va lucra la McDonald's si Pizza Hut de acum incolo.

Numai bine si See you in the Czech Republic!

Next Stop: Amsterdam Prague :D

3 comentarii:

  1. hehe.. ti-ai schimbat directia? :)):)).. iti zic eu ii tare si la praga numa ca sunt mai hoti ca la amsterdam ;))=))

    RăspundețiȘtergere
  2. No akum aia isi permit au un sistem bine pus la punct. Din punct de vedere medical isi permit!

    RăspundețiȘtergere

Dă-ţi cu părerea fratee! Aaa şi păstrează un limbaj decent în pula mea