joi, 14 ianuarie 2010

Vaccinul A/H1N1 = Moarte ?!



Odata ce ai ajuns la un anumit stadiu de dezvoltare ai prosperitate, prosperitate inseamna crestere in populatie, crestere in populatie inseamna suprapopulare, suprapopularea duce la epuizarea resurselor care la randul sau naste conspiratii. Conspiratile zilelor noastre sunt: Cea a drogurilor si cea a gripelor (aviara, porcina si eventual canina).

Cea din urma are ca scop reducerea numarul populatiei de cateva ori de la 7 miliarde la cateva sute de milioane.
Mai jos aveti graficul populatiei mondiale din 1800 pana in prezent si 3 estimari pana in 2100
Acum va ganditi "De ce ar vrea cineva sa faca asa ceva?". Simplu, populatie redusa inseamna un control mai indeaproape a maselor, risc mai mic de revolta si in acelasi timp o epuizare incetinita, dezaccelerata a resurselor Terrei.

Revenind la tema, daca asa zisul vaccin este pe atat de sigur pe cat se spune de ce chiar medicii refuza sa il faca cu riscul de a-si pierde slujba? Eu zic ca o fac din modestie pentru a ne lasa pe noi sa ne futem sistemul imunitar si oasele protejam impotriva gripei noi.

S-ar putea sa te intereseze si:
Marijuana: Un potential tratament pentru Gripa porcina?

Prohibiţia Drogurilor chiar funcţionează?

Îţi faci vaccinul anti-gripal?
DA
NU

11 comentarii:

  1. Eu am sa-ti spun niste vorbe din popor:
    "Fa ce zice doctorul, nu ce face el",
    "Fa ce zice popa, nu ce face el"!
    Ce fac eu personal, e chiar problema mea.:))

    RăspundețiȘtergere
  2. @heramariana: nu am spus: "NU face vaccinu" sau "FA vaccinu!", e alegerea ta si problema ta :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa stii ca si eu m-am gandit la acest lucru inca de la inceput. Dar am zis sa ma abtin de la comentarii sa nu fiu catalogata nebuna:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Citeste asta:
    http://www.logosfera.ro/2010/01/vaccinul-anti-conspiratie/

    RăspundețiȘtergere
  5. ba, eu sunt studenta la medicina si nu mi-am facut vaccinul. am fost racita de 4 ori in iarna asta caci de prin spital e plin de microbi, insa pana acum n-am murit. daca nu or sa ajunga astia sa ne oblige si pe noi sa-l facem eu nu am de gand sa-mi injectez rahaturi in mine, nu vreau sa fiu cobai

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma, dar voi apareti ca ciupercile dupa ploaie.
    Sa inteleg ca va bag in ceata cu "pula mea"?Ok.Nu asta a fost intentia.Scuzele sunt prezente.

    RăspundețiȘtergere
  7. pai da, dar chestea asta cu vaccinu mie mi se pare ca e numa asa de fatada, sigur cineva castiga banii pe chestea asta cu gripa porcina.. :-? si oricum din cate am vazut in ultimu timp la televizor pandemia asta de gripa porcina nu prea e adevarata.. oricum eu nu ma vaccinez :)

    RăspundețiȘtergere
  8. nici eu nu ma vaccinez :) mi se pare o tampenie si pana la urma asta e.murim,murim.oricum ne ducem odata si odata.riscul de moarte exista in fiekre moment.

    RăspundețiȘtergere
  9. Din ce in ce mai putina lume se gandeste serios sa isi faca vaccinul. Deja toata presa e pornita pe subiectul asta:)

    RăspundețiȘtergere
  10. Am urmarit si eu reportajul ala, ce pot sa zic decat ca nenea acesta e un impostor. Pai daca se urmarea depopularea planetei foloseau ceva mai sigur, de exemplu inarmau toti minorii care joaca Counter Strike in retea si astfel scapam de viitorul luminos. Cum poate sa creada cineva ca un vaccin e asa de periculos? Numai negrii din tarile africane se mai ascundeau prin jungla atunci cand veneau la ei in sat organizatii caritabile ca sa le vaccineze copiii. Ei credeau ca vor sa le taie capu'!? Si uite asa a ajuns Africa pe locul I in lume la mortalitate infantila... Normal ca orice vaccin are si efecte secundare, la unii mai mult, la altii mai putin, depinde de organismul fiecarui individ. Dar cand stii ca risti sa te imbolnavesti de deces atunci cand conduci o ruda la aeroport, nu mai stai sa te gandesti ca in urma vaccinarii ai putea sa ai febra sau sa incepi sa te balbai.

    RăspundețiȘtergere
  11. @ogar: Gandeste putin, de ar incerca o metoda mai eficienta de reducere a numarului populatiei ar fi batator la ochi si ar avea cateva sute de milioane daca nu miliarde care s-ar revolta. Asta e si ideea, putin cate putin ajungi la un spor natural negativ si peste 50 de ani ii lovesti din plin fara probleme.

    RăspundețiȘtergere

Dă-ţi cu părerea fratee! Aaa şi păstrează un limbaj decent în pula mea