duminică, 15 noiembrie 2009

Marijuana: Un potential tratament pentru Gripa porcina?


Cam multe pentru o planta, mai intai cancer, alzheimer, epilepsie si acum gripa porcina?

Eficacitatea marijuaneicanabisului ca medicament este de multe decenii un subiect controversat si arhi dezbatut, pe de-o parte avem conservatorii care sustin sus si tare ca este un drog ca oricare altul si trebuie tratat ca atare in timp ce liberalii sunt de parere ca ar fi timpul pentru o schimbare.

Acest ultim epidemic si anume H1N1 care a facut mare valva la nivel mondial si ne-a baricadat pe toti in case cu mastile la gura ar putea fi combatut intr-un mod perfect natural si legal.(?!)

Este vorba de semintele de cannabis sativa care sunt perfect legale in Romania si in cea mai mare parte a lumii. Acestea contin un cannabinoid natural si anume phytocannabinoidul care este un anti-inflamator, cauza principala a deceselor in randul bolnavilor de gripa porcina este asfixierea, aceasta se produce odata cu inflamarea plamanilor. Acesti cannabinoizi sunt foarte asemanatori ca structura cu endocannabinoizii care se gasesc in corpul nostru, cei dintai sunt asimilati si incep sa opreasca inflamarea plamanilor.

Bun, dar cum ramane cu tratarea gripei in sine?
Cum am scris intr-un articol mai vechi, odata ce ai contactat H1N1 corpul tau va incepe sa produca anti-corpi, ei bine marijuana este cunoscuta pentru "atacarea" sistemului imunitar, in alte cuvinte il suprima, astfel fiind un mod de combatere a gripei 100% natural si eficient.

Si acum sa revin la vechea si apasatoarea intrebare: De ce este marijuana ilegala daca face atat de mult bine?

Cine ar vrea sa te tratezi singur fara sa cotizezi cu ceva bani la stat pe vaccine, masti etc. ?

Atentie: Cannabis Sativa/Indica/Ruderalis sunt ilegale in Romania sub orice forma mai putin semintele.

7 comentarii:

  1. :)) ai dreptate : "Cine ar vrea sa te tratezi singur fara sa cotizezi cu ceva bani la stat pe vaccine, masti etc. ?"

    RăspundețiȘtergere
  2. hmm, e ilegala pentru ca face atat de mult bine incat ajungi putin pe alta lume, daca esti un consumator mai pasionat. :) ca si morfina face bine in spital, dar nu ai voie s-o folosesti acasa, for fun, pardon, pentru tratamentul acasa al afectiunilor.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Sabina: Citeste articolul asta: Istoria Marijuanei. E ilegala din cu totul alte motive.

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu cred ca nu e chiar asa de rea. altfel nu mai propuneau astia in parlament legalizarea ei. deci un sambure de adevar exista. killah...fa referendum national:) eu te suustin!!!si inca 80 la suta din Universitatea de marina din Constanta:))

    RăspundețiȘtergere
  5. @vaporeanul: Daca vrei sa ajuti intra aici Petitie Legalizare Marijuana ar fi ideal sa obtinem o eventuala decriminalizare, vom vedea prin 2010 cand ne va conduce (SPER) altcineva tara spre declin economic.. pardon prosperitate

    RăspundețiȘtergere
  6. Trebuie sa ii spun mamei sa nu mai arunce banii pe prostii, sa-mi ia 1g de verde :X

    RăspundețiȘtergere

Dă-ţi cu părerea fratee! Aaa şi păstrează un limbaj decent în pula mea