duminică, 8 noiembrie 2009

Fanii weed-shop-urilor au ajuns din nou pe paturile spitalelor!


Incep acest articol prin afirmatia: Jurnalistii sunt niste oameni hapsani si dezinformati care nu se satura sa manance cacat si debiteaza prostii sa fie simpatizati de catre muncitorii necalificati cu nici 3 clase si pensionarii ce vaneaza scaune in tramvai.

Nu vreau sa pornim de la premisa ca aceste ierburi sunt perfect sigure pentru ca nu sunt si nu vreau sa va vand iarba stricata, dar in stirea de mai sus a fost exagerata putin periculozitatea acestor droguri "legale". Nimeni nu s-a gandit sa intrebe cele 3 stimabile pitzipoance domnisoare daca nu cumva au consumat si putine bauturi spirtoase inainte sa fumeze, au facut exact ceea ce trebuiau sa faca, au atins fiecare pensionar din tara exact unde trebuia, in acea camaruta mica si intunecoasa in care nu a mai intrat lumina de peste 40 de ani.

Spice, Smoke, Blackout ce sunt defapt?


Ce sunt Spice-ul, Smoke-ul, Blackout-ul defapt? Gama Spice este compusa dintr-un amestec de plante etnobotanice rare comercializate sub forma de betisoare parfumate pentru a evita eventualele conflicte la nivel penal si eventualele probleme cu OPC-ul.

Smoke-shopurile au inceput sa apara inca din 2002 in Europa si Canada, in Romania si-au facut simtita prezenta in urma cu 1-2 ani ca subtituite la drogurile ilegale, evident senzatiile oferite de legale nu sunt niciunde la nivelul celor oferite de ilegale dar se apropie incet incet.

Ierburile din care se face amestecul pentru Spice sunt considerate de multi ca fiind medicinale de aceea in multe state a fost regulat consumul (in SUA ai nevoie de prescriptie fiind considerat drog de mare risc "schedule I" echivalent cu tabelul I) iar in alte state cum ar fi Germania, Franta si Estonia incepand cu 2008-2009 traficul si consumul sunt considerate fapte penale si se pedepsesc cu inchisoarea. (click for more)

Desi sunt legale si aparent inofensive sunt relativ periculoase, asta daca faci parte dintr-o patura sociala selecta si anume cocalarimea si combini aceste ierburi cu alcoolul sau cu alte droguri si incepi sa dai in paranoia si in atacuri de panica astfel ajungi sa iti faci mai mult rau prin autosugestie si e foarte probabil sa ajungi in spital pentru cresterea tensiunii din cauza panicii.
Eu unul am tras Spice, Yucatan Fire, Smoke si pot sa spun ca isi fac treaba dar grija mare nu fumati in anturaje dubioase sau acasa cu parintii, printre efectele imediate se numara: cresterea atentiei (awareness) si intensificarea auzului, si veti ajunge ca mine dintr-un trip frumos sa dati in unul cu adevarat nasol care sa dureze pe putin 1 ora (Efectul THC-ului sintetizat este mai lung decat al celui regasit in cannabis).

Grija mare! Nu toate smoke-urile legale sunt compuse din plante etnobotanice, unele ar contine ingrasaminte pentru arbori si/sau insecticide deci grija mare ce bagati in plamani!

Aa... inca ceva e un zvon, defapt mai mult decat un zvon cum ca pana in 2010 s-ar interzice si la noi in tara gama Spice si restul acestor asa-zise ierburi legale deci haul as much as you can while it's still legal :)

Ai încercat până acum Spice?
Da
Nu
Nu, dar mă tentează

3 comentarii:

  1. Fumez de 1 an iarba ilegala o data la 2 zile. De cateva luni mai fumez si produse de la Spice cand nu vreau sa imi pierd timpul sau nu am de unde sa fac rost. Pana acum o luna nu am simtit nici un efect secundar la oricie produs de la spice...doar ca acum de fiecare data cand fumez ceva de la spice(exceptand genjie sau spice diamond) am o senzatie de panica/paranoia excesiva. Pe iarba ilegala nu s-a manifestat niciodata sentimentul asta. Nu am combinat niciodata produsele de fumat de la spice cu alcolul...sau alte pastile...alte droguri. Totusi am aceasta senzatie de panica. Stie cineva dece mi se manifesta?

    RăspundețiȘtergere
  2. Conteaza cu cine fumezi, trebuie sa intri din prima intr`o stare faina, si cel mai important, sa stii la ce sa te gandesti :)..de exemplu..cateva melodii de la spike si guess who imi dau o stare de bine..incearca sunete, tu, flori ilegale, scandal sau visam :D
    App, da`i cu aer in pept :X

    RăspundețiȘtergere

Dă-ţi cu părerea fratee! Aaa şi păstrează un limbaj decent în pula mea