miercuri, 18 noiembrie 2009

Spune DA îndobitocirii populaţiei!


Spune DA îndobitocirii în masă!

In ultima perioada de timp am inceput sa dau tarcoale marilor bloguri gen zoso.ro, mircea-badea.ro, deceblog.net si din blog in blog am dat peste unul care a reusit sa-mi capteze atentia, nu neaparat pentru continut care oricum era preluat in proportie de 90% de pe alte site-uri dar prin numarul mare de persoane care il urmareau si sustineau. Am ramas socat la cata lume credea cuvant cu cuvant ce scoteau astia pe gura. Am zabovit vreo 20 minute pe site-ul lor (www.spunenudrogurilor.com) si mi-au sarit ochii la urmatorul articol "Canabisul ar trebui legalizat" si m-am gandit ca deh si-or fi dat si ei seama dar defapt sunt de parere ca orice drog fie el usor sau greu este la fel de periculos (mai putin alcoolul si tutunul din partea carora primesc sponsorizari) si merg pe principiul ca drogul iti controleaza viata. WTF? Eu sunt genul de persoana care "Mananc pentru a trai" NU "Traiesc pentru a manca" si asta e si la droguri, daca consumi vreun drog nu inseamna ca scopul tau absolut in viata este sa te spargi, sa intelegeti mai bine ce e un drog revizuiti un articol mai vechi, defapt articolul meu de "entrance" in lumea blogosferei si anume "Ce este un drog?" .

Nu am nimic cu baietii astia, chiar ii poftesc sa imi raspunda prin mail sau in mod public pe tema asta sa vad ce cunostinte au referitor la ceea ce au scris copiat pe site.

Sunt curios doar ce slogan vor mai adopta baietii de la anti-drog, implicit diicotistii, daca dupa implementarea codului alimentar, adica a Codex Alimentarius se va interzice sa zicem usturoiul?
Nu fumati patrunjel? De ce? Pentru ca.. usturoiul UCIDE!

Unde vreau sa ajung, copii, adulti, mosnegi nu mai credeti tot ce cititi pa' net, luati 10 surse si comparati atent, asa am mai dat de persoane care credeau in stirea cu testele de virginitate in scoli si acolo nu era nimic de studiat doar scria "FAKE" la tag dar nah Romanul asta!
Mai jos aveti un grafic cu mortile anuale din SUA datorita drogurilor (legale, ilegale, prescrise) este forte vag dar va ajuta sa va faceti o idee.





Un comentariu:

  1. pornind de la blogul lui arthur m-am trezit la aceasta postare. Mesajul de intimpinare de la comment m-a facut sa ezit, totusi intru.
    Am doua citate ale unor consumatori de droguri suficient de celebri ca vorbele lor sa devina citate.
    1.Ce simti cind te droghezi? Ia cel mai bun orgasm al tau. Inmulteste cu o mie. E nimic!
    2.Sartre - daca as avea o a doua viata mi-as dedica-o cocainei.
    Asta e oferta, avem o singura viata ca fenomen unic irepetabil si ar fi bine sa hotarim ce facem cu ea informati.

    RăspundețiȘtergere

Dă-ţi cu părerea fratee! Aaa şi păstrează un limbaj decent în pula mea