joi, 11 februarie 2010

Boc ilegalizează natura!


















Welcome to rRomania, locul unde prim-ministrul Boc, face odata poc si apar taxe pe mancare, Udrea strange din dinti, iar Sailorman.... elaboreaza solutii anti-criza.

“Aş vrea să mergem în regim de maximă urgenţă pentru interzicerea plantelor etnobotanice care au efecte devastatoare la tineri şi chiar au dus la pierderea u nor vieţi în rândul adolescenţilor. Nu mai aşteptaţi niciun aviz!”

* “Boc i-a cerut ministrului sănătăţii, Cseke Attila, ca până miercuri să prezinte proiectul de act normativ, indiferent de existenţa avizului de la Comisia Europeană, de care se tot „împiedică” ”
* “Premierul Emil Boc a dispus ieri adoptarea de urgenţă a proiectului de lege ce interzice plantele etnobotanice şi substanţele legale care ucid. ”

Cseke Attila, îndreptăţit să pună în ilegalitate „Special Gold”, face analize de „câteva săptămâni”. Într-un interviu acordat EVZ, Cseke declaranu poate lua decizii în ritm mai alert din pricina interdicţiilor la nivel european.

Nu vreau sa insist prea mult asupra acestei ordonante de urgenta sau a prohibitiei proaspat instalate. Ideea este urmatoarea, odata interzise se vor comercializa pe sub mana, iar cererea va creste exponential, poate chiar se va tripla. Pentru cititorii mai noi, de retinut este faptul ca cel mai mult se consuma pe timpul prohibitiei, in SUA cea mai mare cantitate de alcool consumata a fost inregistrata in perioada prohibitiei a anilor '20. In alta ordine de idei, Domnul Boc a "dat liber" la trafic si consum de Special Gold, Salvie, Kratom, Spice and so on.

Nu neg faptul ca unele droguri din aceasta lista ar dauna, dar nu vad problema, cum alcoolul, nicotina, cofeina sunt legale si regulate (mai putin cofeina), de ce nu ar putea sta astfel situatia si la Salvia Divinorum? Problema este ca Boc nu a asteptat aviz de la Uniunea Europeana, a pornit la inaintare cu acesta ordonanta fara sa analizeze putin ce vrea sa interzica, le-a bagat toate in acelasi cui, daca Special Gold a ucis o persoana(?), sunt de vina toate aceste "droguri legale".
Boc a reusit sa ne injecteze aceasta prostie fara margini in subconstient prin intermediul mass-mediei cu un efect asemanator heroinei, odata gustat publicul primea tot mai mult pana intr-o zi cand un drogat nesuferit a facut supradoza alaturi de alti 2 alcoolici in camera cu el doar ca a fost putin mai mediatizat cazul lui.

Am fost rugat sa nu mai privesc totul din punct de vedere subiectiv, si incerc sa lansez o ipoteza in care Boc chiar ne vrea binele. Stiu deja de ce nu se ilegalizeaza tutunul si alcoolul care sunt MULT mai periculoase decat aceste droguri "ex-legale" din cauza profitului urias pe care il aduc si contributia lor la PIB, dar sa o luam asa (punct de vedere "obiectiv"), poate ca Boc s-a gandit sa nu scape de sub control aceasta napasta care face ravagii printre tineri. Fiind un critic vreau stiu, daca tot a avut timp sa analizeze acest "fenomen al drogurilor legale" de ce nu a luat in considerare si o posibila decriminalizare? Sau un reschedule in tabelul drogurilor a marijuanei, sau o reanaliza a tuturor drogurilor pentru a se face o distinctie clara intre drogurile usoare si drogurile grele.

M-a cam luat valul si m-a purtat departe, departe de ideea ca traiesc in rRomania si ca tot ceea ce am scris mai sus sunt subiecte tabu sau vise la care pana si cel mai optimist om le-ar privi cu pesimism. Sa nu uitam ca traim intr-o tara cu taxe pe mancare si personaje politice cu salarii de peste 5000 euro in timp ce la polul opus se afla batranici cu pensii de 1 leu. To sum up, Boc, o fire nostalgica si pupincurista a decis sa ii pupam pe americani in zonele umede si sa ignoram avizele primite din partea UE.

Lista plantelor interzise si pedepsele (Ca doar sunt criminali consumatorii)

SPECII DE SALVIE (Salvia divinorum Epling & Játiva)– este o plantă care produce halucinaţii – Tabelul III (din Legea 143/2000), închisoare de la 3-15 ani
SPECII DE MITRAGINA (Mitragyna speciosa Korth (Kratom) – este o plantă cu efecte similare cocainei. Creează dependenţă – Tabelul III (din Legea 143/2000), închisoare de la 3-15 ani
CIUPERCI
Amanita muscaria (L:Fr.) Lam. – Tabelul III (din Legea 143/2000), închisoare de la 3-15 ani
Amanita pantherina – Tabelul III (din Legea 143/2000), închisoare de la 3-15 ani
Toate speciile din genul Psilocybe – produce halucinaţii, cu efecte similare LSD (ACIDUL LISERGIC) – Tabelul I (din Legea 143/2000), închisoare de la 10-20 ani
SUBSTANŢE

LSA (AMIDA ACIDULUI LISERGIC) – Tabelul III (din Legea 143/2000), închisoare de la 3-15 ani
KETAMINA – Creează dependenţă, au fost înregistrate până în prezent 2 decese – Tabelul III (din Legea 143/2000), închisoare de la 3-15 ani
DERIVAŢI DE PIPERAZINĂ – produce halucinaţii – Tabelul I (din Legea 143/2000), închisoare de la 10-20 ani
SARE DE BAIE (MEFEDRONA) – au fost înregistrate cazuri de decese – Tabelul I (din Legea 143/2000), închisoare de la 10-20 ani

Sursa EVZ



Mi-e sila de tara in care traim, cum zice Guess Who?: Nu ne-am nascut in locul potrivit...

4 comentarii:

  1. mda.. clar nu ne-am nascut in locul potrivit ...

    RăspundețiȘtergere
  2. incep sa scrie prostii,sa le distribuie prin scoli
    sunt copii care cred ca daca fumezi iarba poti sa mori

    RăspundețiȘtergere
  3. De tara asta si mie imi este sila...de mult

    RăspundețiȘtergere
  4. Ciudat, am fost ieri la 2 smart-shopuri din alba, nici n-am intrat bine pe usa de la primu ca mi-a spus: "N-avem nimic!", iar la al 2lea veste soc "Puteti cumpara inca nu a aparut in Monitorul Oficial", weird...

    RăspundețiȘtergere

Dă-ţi cu părerea fratee! Aaa şi păstrează un limbaj decent în pula mea