marți, 26 ianuarie 2010

Ceva dubios.. ignoranţă?!



V-am mai adus nişte informaţii la nas, prizare plăcută! :)

Nu am mai dat pe aici cu un articol complex de ceva timp, so here it goes.
Fiind un soarece de biblioteca laptop in timpul liber si stresand Gugălu' cu cautari legate de droguri am dat peste un blog dubios cu un articol si mai dubios. Dupa o analiza metafizica am dedus ca este vorba despre un blog de tip mainstream (30 comentarii per articol mâncaţiaş plus domeniu .ro). M-am asteptat la ce era mai rau, la inca o campanie penibila anti-drog dar, citind printre randuri am observat ca este vorba de un junkie ca mine liber cugetator care, dupa tag-uri (predominant: marijuana, iarba, psihedelic) vad ca e activist, sau cel putin imbratiseaza ideea legalizarii.

Sa ne apropiem de filtru sa zic asa, am dat peste un citat/stire privind completarea tabelului cu substante psihotrope de catre PD-L si anume:

Deputatii PD-L Stefan Daniel Pirpiliu, Cristian Petrescu si Alin Popoviciu propun trecerea pe tabelul de substante psihotrope supuse controlului a urmatoarelor produse si plante: Ketamina, Salvia Divinorum, Tabernanthe iboga (Ibogaina), Mitragyna speciosa (Kratom), Ipomoea violacea, Argyreia nervosa, Nymphea caerula, nymphea alba, BZP (1-benzilpiperazina), mCPP(1-3-clorfenil – piperazina), triflurometilfenil piperazina, gama-butirolactona, 1,4-butanediol, DOC, DOI, bromo-dragonfly, nitrit de amil (popper). (de aici)

Conform definitiei gasite pe wikipedia "Termenul de drog, în sens restrâns se referă la substanţe care provoacă toleranţă şi dependenţă", substantele enumerate mai sus nu sunt droguri, sunt psihedelice, halucinogene if you will care nu provoaca dependenta si "nu te fut" la sanatate precum alcoolul si nicotina, care, guess what, sunt legale si foarte usor de procurat fara a fi nevoie sa ai varsta legala.

Nu vreau sa ne confruntam cu intrebari metafizice si existentiale precum "De ce e drogul X ilegal?". Va voi raspunde direct, nu vor sa "piarda controlul" si nu au cum sa reguleze consumul. Romania e inca in echipa de juniori a democratiei, nu putem introduce droguri cu denumiri de genul Argyreia nervosa, Salvia Divinorum sau Cannabis intr-o societate degradata moral cu o mentalitate invechita in care mafia Cristoşiană inca dicteaza.

Gugalind inca putin dau peste o gramada de bloguri si site-uri care cred ca printr-un simplu poll pot sa legalizeze marijuana, sure.. what's next www.legalize-heroin.poll-daddy.com ? Am impresia ca 90% dintre autorii acestor bloguri sunt copilasi frustrati care nu au atins inca pubertatea si vor sa impresioneze printr-o psihologie abisala faptul ca sunt smecheri ca scriu despre droguri. Singurul mod prin care putem legaliza dezincrimina este informarea corecta a populatiei si incercarea de schimbare a mentalitatii omului. Romanul de rand se poate regasi cu mare usurinta in poza de la inceputul articolului. Cam asa sunt toti, prosti, dezinformati, cocalari si iarasi prosti.

Atenţie: "Acesta este un blog ezoteric destinat unui număr restrâns de iniţiaţi în această doctrină filozofică" atenţie cui îi pasaţi marfa, fiţi siguri că ştie să o piseze bine :)

Fin.

2 comentarii:

  1. :) De multe ori ma pui pe ganduri...iar de cand te citesc am inceput sa vad altfel lucrurile...Nu ma lua la intrebari, te rog. Las-o asa. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Great!:)
    Just doing my "job" spreading the word! :P

    RăspundețiȘtergere

Dă-ţi cu părerea fratee! Aaa şi păstrează un limbaj decent în pula mea