marți, 12 ianuarie 2010

„Cocaină” legală, de vânzare ca sare de baie (pt. 2)


AVERTISMENT: O substanţă periculoasă se vinde cu succes în „magazinele de vise”. „Special Gold” costă 50 de lei şi duce la moarte.

O substanţă extrem de periculoasă, care conţine un derivat de amfetamină (drog sintetic care fa ce parte din „triada de aur”, alături de cocaină şi heroină) şi dă dependenţă foarte repede, se vinde ca pâinea caldă în „Spice Shop”-uri sau „magazinele de vise”.
(via EVZ.ro)


Again and again I keep asking myself: "how much bullshit can one person possibly eat?". Putin cate putin incep sa formez o toleranta prostiei cotidiene prin numarul mare de articole citite, recitite si citite din nou, de fiecare data cad la concluzia ca e mai bine sa taci din gura si sa pari prost decat sa deschizi puturosu si sa elimini orice fel de banuiala. Am mai dat de un articol trimis de catre Bezbojnicul si anume „Sarea de baie” a ucis deja cinci bucureşteni.
Va dati seama,5 hamfi-damfi(vorba unui coleg) handicapaticu dizabilitati intelectuale de grad intai care s-au gandit sa bage in ei pana le crapa sinusurile, bad decision, tot ce faci in exces dauneaza si daca vorbim de un drog cat de banal, folosit in exces poate duce la deces.
Cunosc pe cineva care de o saptamana baga zi de zi si nu are nici pe dracu, e drept depinde si de organism si de toleranta pe care si-o construieste in fata drogului, la urma urmei poti muri si de coma hiperglicemica desi mai rapid mori de obezitate.

Sa revenim la miez, derivat de amfetamina zici? Poate, defapt sigur mai contine ceva netrecut pe eticheta dar chiar un element din "triada de aur"? Cum se poate sa treaca pe langa faimosul tabel al substantelor controlate fara sa fie bagat in seama avand in vedere ca este unul dintre cele mai naucitoare 3 droguri din toate timpurile? Sa fie un asemenea GOL in legislatia tarii? I say it's all bullshit, luati voi methamfetamina/amfetamina sau orice alt derivat si luati Special Gold sa vedem la care dintre cele doua cazuri ramaneti fara dinti?
Asta cu moartea se aplica atat la Special Gold cat si la Tutun, din cateva milioane doar cateva mii se trezesc sa fumeze 5 pachete de carpati pe zi.

NU am examinat aceasta "sare de baie" deci nu stiu exact ce contine, ma bazez pe logica, ratiune si experimentare sa vad ce e adevarat si ce nu.

Next up: Marile bănci ale lumii, salvate cu bani proveniţi din trafic de droguri!


6 comentarii:

  1. si eu care credeam ca ai scris despre ce te-am rugat...astept...

    RăspundețiȘtergere
  2. Vezi ca EvZ a mai publicat azi un articol anti SG.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu stiu cine a bagat timp de o saptamana in fiecare zi :D "sare de baie " DRG!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mainstream news, baga orice doar sa aduca vizite..

    RăspundețiȘtergere
  5. E mephodrone din cate am citit pe bluelight si drug-forums are o cardiotoxicitate ridicata iar la supradoza e vasoconstrictor puternic. Din cate stiu face parte din clasa amfetaminelor si are o structura chimica foarte asemanatoare cu amfetaminele si adrenalina. Filmu naspa la chestia asta e ca din tot ce a testat... "cainele meu" (speed, mdma, cocs) asta doar din clasa de stimulente. Substanta asta are cel mai ciudat comportament in ce priveste "hookul" nevoia a de a redoza, dependenta. As asocia cumva nevoia de a redoza cu nevoia de a redoza ketamina in userii mai heavy. Bagi nu atat cat poti ci cat ai si din cauza asta multi au inceput sa o ia razna. Sunt un consumator destul de vechi si am bagat ceva prostii in mine, zic asta si cu un regret in suflet, insa iti marturisesc ca asta a fost singura substanta la care dupa ce am terminat 1g am zis "nu pot sa cred chiar vreau sa mai trag in continuare, ceva e aiurea". Cred ca ar trebui cumva cercetat cum actioneaza in creier si ce receptori activeaza si daca ma insel sau nu cand zic ca poate crea o dependenta mai mare ca cocaina. Poate ai timp sa te informezi, ce zici? Totodata am auzit de ceva romanasi care au inceput sa isi bage direct in vena, lucrul care ma mira destul de mult. Ma mira pentru ca substanta e destul de coroziva, dupa o noapte de tras te ustura tot nas, limba, gura tot, abia inghiti, uneori te trezesti in gura cu usturimi care tin cateva zile. Substanta la 0.3 - 0.4 dozata intr-o linie iti sparge capul pur si simplu. Vorbim de o stare de confuzie generalizata, miscari rapide ale ochilor, nu mai poti focusa nimic, si in mare cel mai tare high asemanator cu MDMA-ul. Nu recomand nimanui atat dintr-o data insa:D
    Este una dintre putinele substante care sunt interzise si sunt de acord. Cu toate ca o zic cu o parere impartita cand stiu ca nu o voi mai gasi legala prin bucuresti. Insa sansa de a deveni psihic dependent daca nu ai doi neuroni in cap si putin control e uriasa. Din aceeasi clasa face parte si methylone pe care sunt sigur ca o sa il vedem dupa ce trece aceast val de tabelare a substantelor. Cred ca am identificat methylone in unele variatii de magic. Totodata astept sa apara si Butylone (bk-MBDB) si sigur se va intampla. Nu prea au inteles ca razboiul asta cu legalurile o sa dureze ceva. Ei interzic jwh-018 in timp ce mai sunt 3 canabinoizi sintetici care vor intra incet incet pe piata cu cam acelasi efect. M-a amuzat trecerea in anexe a bromodragonfly-ului. In afara de 3-4 triperi cu experienta sau 1-2 chimisti dati dragului nu cred ca multi au testat un psihedelic care te tine praf atat timp. Si voi refuza sa cred ca era vandut in spiceshopuri.
    O seara buna, acum am dat peste blogul tau si mi se oare o super initiativa. Faci fix ce trebuie informezi si e necesar. Keep up the good work

    RăspundețiȘtergere

Dă-ţi cu părerea fratee! Aaa şi păstrează un limbaj decent în pula mea