miercuri, 13 ianuarie 2010

Dihydrogen Monoxide - Cel mai periculos si addictive drog!

Dihydrogen Monoxide este un psihotrop, halucinogen si opiaceu natural.
Efectele pe termen scurt: euforie, atacuri de panica, tendinte suicidale, putere supraomeneasca, halucinatii puternice
Efecte pe termen lung: anxietate (cand nu este administrata doza), dezhidratare, uscarea gatului, moarte

Este unul dintre cele mai raspandite si accesibile droguri de pe suprafata Terrei. Descoperit si utilizat inca din preistorie, proprietatile sale psihoactive si psihotrope au fost descoperite recent de cei de la institutul non-profit si non-guvernamental, anume Sector 7. Este cunoscut ca avand efecte multiple cu un impact puternic asupra organismului si perceptiei noastre despre timp si spatiu.
Dependenta se instaleaza foarte rapid, inca de la prima doza, incetarea consumului duce la slabirea organismului (aici intervine sevrajul) dupa care moarte.

Precum cocaina sau amfetamina este comercializata adeseori in stare bruta de "piatra" sau gheata:











Din zecile de nume de strada putem aminti: dorna, carbogazoasa, de izvor(izvor fiind slang pentru dealer, sursa), the mineral, Hash2o(se zvoneste ca tripul ar fi de 20 de ori mai puternic decat cel al hashisului) si nu in ultimul rand APA. Datorita starii sale lichide, aceasta poate fi administrata intravenos acompaniat de alte droguri sau direct pe cale orala (cea mai des folosita).
Acest drog a fost unul controversat de-al lungul istoriei, multe vedete admit ca folosesc si ca nu au cum sa scape de acest viciu oribil.

Chiar si antidrogul asteapta in neputinta introducerea acestei substante pe lista narcoticelor.
"Atât timp cât legislaţia permite, nu avem ce face. În acest moment aceste produse sunt legale", a spus Florescu. Seful Brigazii Antidrog Brasov.

Mai jos avem un video educativ facut de Sector 7 despre efectele consumului de Dihydrogen Monoxide.

3 comentarii:

Dă-ţi cu părerea fratee! Aaa şi păstrează un limbaj decent în pula mea