duminică, 3 ianuarie 2010

Party Snuffs: "Special Gold Bath Salt" *update 24.01.10*

Party Snuffs.. prafuri.. tras pe nas.. COCAINA.. placeredependenta.. MOARTE

Asa gandesc mai toti anti-"droghistii" din lume, in opinia lor tot ceea ce e bun si te face sa te simti bine trebuie exclus din viata omului de rand, asta doar daca nu poate fi taxat precum alcoolul si nicotina..

Cum de este legal?
Special Gold impreuna cu Spice, Smoke, Ganja, Weed se vand sub forma sarii de baie respectiv a betisoarelor parfumate pentru a evita eventualele conflicte cu protectia consumatorului sunt etichetate ca fiind Interzise consumului uman.



Vor mai fi o perioada buna de timp legale datorita unor "goluri din lege", mai pe scurt nu se stie ce trebuie ilegalizat, nu se cunosc substantele psihoactive si psihotrope, sa va dau un exemplu e ca si cum ai incerca sa ilegalizezi absintul fara sa stii ce mai contine pe langa alcool.

Sa trecem la subiect, ce este defapt Special Gold? Ce il face sa aibe efecte atat de puternice si cat de periculos este defapt?

Incep prin a spune ca acest praf este unul dintre cele mai banale droguri, atat prin continut cat si prin raportul Trip/Side-Effects asta nu inseamna ca trebuie sa bagati 10-20 de linii pe zi doar pentru ca "aşa o zis ăla de pe droguri101", NU! Nu sunt vreun expert, este parerea mea strict personala bazata pe informatii culese de ici-colo si experimentare pe cobai intr-o facilitate izolata destinata acestor studii "etnobotanice".
Am combinat cu alcool si nu a avut nici un efect secundar, nu am avut trip nasol a fost cea mai tare senzatie pe care am avut-o.

Bun, acum ce contine de te sparge in halul asta?

  1. Vitamina C si B6
  2. Magneziu
  3. Creatina
  4. Mix de aminoacizi
  5. Dextroza Monohidrata
  6. Cofeina
  7. Minerale
  8. Mephedrone
Acestea sunt "drogurile" care te duc in acele stari de euforie. Sa luam pe rand, Vitamina C si B6 sunt indispensabile corpului nostru, la fel si magneziul, aminoacizii si mineralele. Ceea ce poate fi considerat drog este cofeina, iar in cantitatea regasita in 0.25g de praf pot spune ca e mai periculoasa o cola.

Da, dar cum ramane cu Creatina si Dextroza Monohidrata?
Creatina se regaseste in carnea rosie pe care o mancam si se depoziteaza in muschi, este adesea luat de catre sportivi pentru dezvoltarea masei musculare. (mai multe aici)
Dextroza monohidrata ajuta la asimilarea creatinei, aceasta similare este accelerata ori prin combinare cu dextroza sau cu alte suplimente carbo-proteice.

Acum urmeaza mephedrona, ce este mephedrona?
Mephedrona este un derivat de amfetamina, mai slab e drept dar nu neaparat mai sigur. Nu este inca confirmat, sunt doar zvonuri. Rushul pe care il primesti de la amfetamina/methamfetamina este de 3x mai puternic decat cel al cocainei.

Trip si efecte secundare
Trip asemanator MDMA-ului, euforie si relaxare, cum spun eu "durere acută de pulă", esti foarte energic si plin de viata, nu am intampinat nici un side-effect luat simplu sau in combinatie cu alcool.
Unul din efectele secundare ar fi tristetea, dupa ce trece efectul treci de la o stare de euforie la o stare de tristete.
Consumul indelungat poate duce la deces, aceasta substanta "ataca", suprasolicita inima dar asta o putem spune despre aproape orice drog.
Sa presupunem prin absurd ca ar contine nu un derivat de amfetamina, ci amfetamina pura, sa vedem cat de periculos ar fi in acest caz?
Din tabelul urmator reiese ca este mai putin periculoasa ca si alcoolul si aproape la fel de periculoasa ca si nicotina. Ain't that dangerous after all huh?!
Dependenta/Retragerea Substantei

Dependenta psihica exista si depinde de consumator felul in care se instaleaza aceasta. Nu neg existenta unei dependente fizice slabe, avand un continut nesemnificativ de cofeina.
Lipsa poftei de foame: Sa o luam asa, din alimente ce extragi? Vitamine, Aminoacizi, Minerale etc. din Special Gold la fel doar ca in cantitati mult mai mici, si totusi de ce iti trece pofta de mancare pe moment? Cand consumi alimente acestea trebuie sa treaca printr-o serie de organe sa fie procesate dupa care sa ajunga in sange, asta poate dura de la cateva minute la cateva ore.

Deoarece praful este tras pe nas ajunge direct in sange fara a mai trece prin alte organe unde sa fie procesat, si astfel da corpului o senzatie falsa de "surplus de substante benefice", un impuls sa-i spunem asa, deoarece corpul tau primeste o cantitate mare intr-un timp atat de scurt, de aici si efectul de scurta durata.

Ipotetizand ca ar contine un derivat de amfetamina, lipsa poftei de mancare este data de dopamina care este eliberata in cantitati foarte mari si iti prosteste creierul dandu-i o senzatie falsa de "saturatie" si de energie.

Withdrawal/Retragerea substantei din organism: Din cate am inteles, cel putin din comentarii unii au dificultati in retragerea acestei substante dupa o perioada indelungata de consum. Dificultatea consta in oprirea acestui obicei mai mult decat a substantei in sine. La inceput avem de-a face cu o dependenta psihica usoara, dupa ce incepi sa consumi zilnic este deja vorba de dependenta fizica.
Recunosc am consumat 1 punga jumatate singur de revelion si nu am avut nici un simptom de retragere.

Trageti pe nas cat puteti pana nu vi-l infunda parlamentarii cu toate legile lor..

Cum spun cei de la Swampblog: "
Mos Crăciun trage pe nas şi fumează ! Tu de ce nu ai face la fel ?"

*Update 24.01.10*
„Cocaină” legală, de vânzare ca sare de baie (pt. 2)

36 de comentarii:

  1. Am auzit de Gold, dar nu se gasea si in magazinasele care s-au desfiintat recent, sub forma de tigari? Ma insel?

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca vorbesti de Spice Gold :), era si inca este, sarea de baie nu o poti fuma... depinde de cat de inventiv esti :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Ţi-am ziiiiiiis! Bine că are Vitamina C.:X

    RăspundețiȘtergere
  4. fratiuc...in mare parte ai dreptate dar in afara de tristete , ca efecte secundare se mai regasesc lipsa poftei de mancare (o buna cura de slabire) si siptomele unei raceli care dureaza daca consumi praful intr-o cantitate mai mare si mai multe zile nu neaparat consecutiv ci apropiate.trage si diamond ca merita :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. creeaza dependenta ....nu am mai tras de 4 zile pt ca vreau sa scap o data de nebunia asta si sa redevina totul la normal....e o porcarie care pe moment te face sa te simti bine dar nu vezi consecintele....nu as sfatui pe nimeni sa traga....

    RăspundețiȘtergere
  6. @Anonim: E dependenta psihica, apare lipsa poftei de mancare deoarece tragi creatina, ceea ce gasesti in carne si vitamine si multe alte elemente nutritive extrase din alimente.

    RăspundețiȘtergere
  7. Atata timp cat te poti controla e foarte okay.
    Eu fumez de aproape 2 ani , primul an am dat-o cu legale de tot felul , mai putin magic ce e drept si in al 2-lea am am fumat treburi adevarate insa nu am nimic deocamdata,deoarece NU FAC EXCES.
    Pur si simplu le folosesc la momentul potrivit si imi impun starea de "nedependenta".
    La scoala invat,pe strada merg la fel ca inainte,mananc bine,fug,fac sex,beau,samd.
    Asa ca puneti mana pe un album de la Bob Marley & The Wailers , rulati un spliff baban sau faceti-va liniutile .. luati-va cei mai buni prieteni si distrati-va.
    Insa nu uitati,totul trebuie facut cu cap,chiar si in cazul asta!
    Peace out! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. mmm .. Special .. I love it... Nu ii inteleg pe aia care zic ca de la 0.5 spice-uri sau 0.25 prafuri intri in spital ... eu una, in repetate ocazii am baut 1,2,5 sticle de vin am fumat un cui (legal sau nu tot nu patesti nimic) si dupaia m-am aventurat cu inca 3-4 prieteni de 1 G de special gold sau magic ... si.... WOW sunt inca in viata ce minune ... cel mai rau a fost cand am ramas fara praf ... nu stiam cum sa ajung sa dorm mai repede (cand tragi si bei nu mai simti bautura deci bei .. mult .. fooooarte mult.. dar cand trece efectul te cam prinde betia din urma)... sau ca am doarmit 2 ore m-am trezit cu o durere de cap (prea mult vin .. din nou alcoolul e vinovat) si nu mai puteam sa dorm ...in rest nimic ... ahh .. da cand ramai fara praf starea de depresie e nasoala .. dar cu bani in buzunar si tot am rezistat sa nu-mi mai iau fara prea mult efort deci nici asta nu e ingrozitor ... pana la urma daca o iei usor si iti cunosti limitele .. poti sa faci orice ... doar sa o gandesti un pic inainte :)

    RăspundețiȘtergere
  9. voi sunteti nebuni...chiar credeti ca nu are efecte secundare....ca sunt vitamine si minerale....si iti fac un bine...e sanatos sa nu dormi cate trei zile si sa tragi intruna...efectele lor secundare nu sunt inca asa de bine cunoscute...iti afecteaza tot....de la rinichi, ficat, inima si creier...la un moment dat organismul are sa cedeze...da, sunt vitamine si minerale(dar care?) cantitatatile in care sunt combinate????????

    RăspundețiȘtergere
  10. poti sa ai tot ce-ti doresti daca stii ce sa alegi.
    asa si aici.
    acum depinde daca vrei sa tragi 3 zile incontinuu sau doar de cateva ori pe an.


    cat despre produs,e in limita bunului simt.nu are otrava,toxine,nu ajungi in spital.
    e perfect. cine stie sa se controleze sa incerce frate!

    RăspundețiȘtergere
  11. Da frate, poate ca afecteaza organele (tu stii de unde ai informatia asta..dar ma rog)dar ce draq nu afecteaza. Fa o betie buna si ai sa vezi cat te afecteaza (de la neuroni la ficat, stomac sau rinichi) Sincer si mie mi-e frica de praful asta, ca e al 2-lea plic pe care il bag si inca nu am aflat care e exact faza cu el. Tocmai am terminat "tripul" si imi pare rau (deci depresie sa inteleg) ca nu mai am. Va dau un singur sfat celor care mai incercati,daca vrei sa savurezi toate senzatiile, SA NU CUMVA SA ITI TRAGI NASUL SI SA INGHITI CAT MAI RAR POSIBIL. Substantele intra in sange prin mucoasa nazala, nu prin stomac, deci trebuie sa stea in nas cat mai mult. E frumos dar nu e o mare vrajeala, o jumate de ora de extaz, o jumate de ora de revenire (pe pamant) si o jumate de ora de "clar-viziune". E super Ok ptr cei care nu vor sa fumeze. Have safe trips

    RăspundețiȘtergere
  12. http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/882378/Sarea-de-baie-a-ucis-deja-cinci-bucuresteni-/

    RăspundețiȘtergere
  13. Am bagat de pe 27 dec 2009 pana pe 2 ian 2010 in jur de 5 plicuri de 1g de magic, si nu am impartit cu nimeni , doar o liniuta -doua cand mai faceam cuiva. Am slabit foarte mult , nu am mai dormit in tot acel timp , mi-am mestecat limba si mi-am facut tot felul de rani pe cerul gurii ,dar senzatia a fost nepretuita ! Un singur sfat am, nu bagati cantitati industriale ca va duceti la dracu; cat despre senzatia de depresie de dupa efect, este foarte prezenta si foarte naspa si nu o sa va lase pana nu e gol portofelul.

    RăspundețiȘtergere
  14. multumimt adminului pt cele relatate , dar pe langa acele substante se mai gaseste si o cantitate de bzp [mdma sintetic] efecte secundare chiar exista , probleme la rinichi,ficat,inima,dinti,creier,pe toatea acestea nu le simt in perioada consumului datorita efectului pe care`l are asupra creierului,dupa o perioada de la incetarea consumului ai simti si durerile. PACE !!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Pe multe prafuri scrie clar ca nu contin bzp, dar pe Special Gold nu a specificat, deci nu exclud..

    RăspundețiȘtergere
  16. desi in special gold nu se gaseste bephedrone uitatzi aici parerile unor persoane kre au incercat si cu bune si cu rele http://www.erowid.org/experiences/subs/exp_4Methylmethcathinone.shtml si nici aceasta substanta nu da o dependenta fizik semnifikattiva atata timp kt iti cunosti limitele si poti sa te controlezi nu o sa ai probleme cu substantele astea

    RăspundețiȘtergere
  17. va omoara am doi prieteni au ajuns in spital

    RăspundețiȘtergere
  18. @Anonim: Daca bagi 0.5-1g in vena normal ca te omoara. Trebuie sa-ti cunosti limitele..

    RăspundețiȘtergere
  19. bag de 3 zile incontinuu si n-am nimic..

    RăspundețiȘtergere
  20. Special Gold e de tras pe nas nu de pus in bautura apropo! Am incercat eu un plic intreg intr-o jumatate de pahar de apa.. si nimic!

    RăspundețiȘtergere
  21. @deiu: era de 0.25 plicul? ai pisat marfa inainte?

    RăspundețiȘtergere
  22. Sunt un consumator de Special Gold .. apropos .. Sunt din cta .. aici se sparge lumea maxim, m`am apucat de cand a aparut .. avem si oferte .. ;)) la 5 ai unu moca la 10 ai 3 moca si tot asa. Am facut si maratoane .. adik cate 3 zile la rand ... si pot sa va zic exact efectele secundare : deci sa icepem cu starea de "mai vreau" - este toatal adevarat iti papa toti banii din portofel + datorii. Am avut dureri in gat, amigdale inflamate, trahee si altele .. ai o senzatie ca iti taie gatu unu, sinusurile se incarca ... sange pe nas (nu in cantitiati mari -chiaguri mai mult) slabesti destul de mult dar ... dupa un maratorn ... mananc in continuu 3 zile de rabdat .. dar dupa ce imi trec maxilarele ... sparg tot ...
    Concluzia ... daca nu aveti bani spargeti`va !!
    sincer .. cea mai mare problema sunt banii ... se cheltuie pana la 1000 de lei in 3 zile... sa nu mai ziceam de club daca se iese in alea 3 ...peace!

    RăspundețiȘtergere
  23. Apropos :D au schimbat eticheta !

    RăspundețiȘtergere
  24. @Anonim: One word: Toleranta :). "Maraton de Special" mi se pare o prostie, bagi 1 seara 1 plic singur, haide max 1 plic jumate apoi faci pauza 2-3 zile macar sa nu iti formezi o toleranta prea puternica. Si eu sunt consumator dar mai mult ocazional si deja simt diferenta, nu mai isi face efectul atat de puternic ca la inceput decat dupa 3-4 linii.

    Si da, au schimbat-o, e "original" acum :)

    RăspundețiȘtergere
  25. Eu in seara de craciun desi erau 6 grame pe masa de "sare de baie " am refuzat pt ca stiam ca sunt o persoana care greu ar putea sa se lase de asa ceva

    RăspundețiȘtergere
  26. Inca putin si se ilegalizeaza, din cate am inteles luna asta se gata distractia :(

    RăspundețiȘtergere
  27. Am incercat si eu Special Gold, dupa legale si ilegale...chiar acum sunt in proces de revenire dupa noaptea de-aseara, limba mi-e varza, la fel si buzele pe interior deoarece cred ca am exagerat putin, dar toate trec si senzatia e nepretuita, dar daca stiti careva ce tre sa fecam sa nu ni se mai inflameze gatu...va rog din suflet...uite,promit ca data viitoare o sa fiu mai cuminte si n-o sa mai bag atata, sau doar fumez ca mi se pare ca de-acolo iesim mai intregi.Iar pentru cei care si-au pierdut viata din cauza asta, sigur au vrut sa arate ca consumul in cantitati moderate e cel mai "benefic" asa ca..un trenuletz si niste vagonase pe seara si pentru cel care a amestecat cu apa praful...iti sugerez sa incerci cu suc natural, fresh sau faze d'astea ;)

    RăspundețiȘtergere
  28. Am si eu o intrebare !!! Am tras special gold.. un pliculet.. daca fac testul de droguri acum poate sa imi iasa pozitiv??!??!?!

    RăspundețiȘtergere
  29. @Anonim: Oficial nu stiu dar ma gandesc ca s-ar putea sa iesi pozitiv pentru amfetamine. Amfetamina, Methamfetamina si toate derivatele raman in organism de la 2 la 7-10 ore iar in cazur foarte rare pana la 2-4 zile.

    RăspundețiȘtergere
  30. @"Anonim spunea...

    Am incercat si eu Special Gold, dupa legale si ilegale...chiar acum sunt in proces de revenire dupa noaptea de-aseara, limba mi-e varza, "

    My advice: Mesteca guma, cel mai bun mod de a nu-ti fute toata cavitatea bucala :)
    In legatura cu inflamarea gatului nu stiu ce sa spun, nu am patit, e de la amfetamina, am si prieteni care au avut sangerari nazale care pot indica probleme cardiace etc

    Apropo, aveti obtiunea nume/url, va rog folositi-o ca mi-e greu sa va raspund daca toti aveti pseudonimul Anonim :)

    RăspundețiȘtergere
  31. frate specialu are 8 9 la suta mephedrone luativa dp net din anglia va vine intro sapt si e 8 euro gramu mi am luat 20 d grame 10 le am tras in 3 zile specialu e kkt pe langa meph

    RăspundețiȘtergere
  32. Nush ce sa zic prea multe, am luat magic intr-o seara dupa ce fumasem ceva, mi-am revenit instant din fumat si apoi am mers in club pana la 8 dimineatza si am dansat pe boxa toata noaptea(mie nu mi se intampla des chestia asta ) tot ce pot sa iti zic e ca senzatia e unicata.Clar este toxic si nociv dar eu zic ca se merita sa iei la o mega party la ceva special nu asa ca un idiot in fiecare zi.Fiecare judeca cum vrea asta, cert este insa ca o sa ramai uimit ce iti poate oferii organismul si creierul.Nu traiesti intr-o viata normala stari asemanatoare indiferent cum o traiesti.Eu zic ca trebuie sa vezi si alte lucruri decat cele impuse."Ce e bun, ori nu e santaos ori interzis ori ingrase". Toate cele bune.P.S. lucrurile astea nu sunt pt toti taranii, cocalarii si oameni cu un iq mititel.

    RăspundețiȘtergere
  33. Specialu e destul de OK, io il bag atat clasic (pe nas) cat si la vn. Parerea mea e k daca esti cumpatat e detul de ok - il recomand

    RăspundețiȘtergere
  34. aseara am bagat cu 4 tovarasi asa ca sau interzis si cate un plic de 0.25 de special gld de fiecare ena ajuns de la 12 nopatea pana la 8 dimineata si am dato pe vorba si bautura bine...hy life

    RăspundețiȘtergere
  35. ba copii,incurajati voi jegu asta de drog,oricum e ilegal acum,au murit oameni (adevaru ca erau tigani prosti) dar totusi..am tov care si-au spart dintii in gura de la astea,mi-am spart si eu o masea,da,asa din senin ,pe crystal si magic.nu recomand.MINTEA NU E UN PAHAR CE TREBUIE UMPLUT,CII UN FOC CE TREBUIE INTRETINUT.Dupa ce dispare efectul ai depresii sau dezamagire..etc ..

    RăspundețiȘtergere

Dă-ţi cu părerea fratee! Aaa şi păstrează un limbaj decent în pula mea