marți, 17 noiembrie 2009

Salvia Divinorum- pe scurt


Cu siguranta ati auzit cate ceva de Salvia Divinorum sau Diviner's sage ca fiind o alternativa legala la marijuana, defapt efectele pe care salvinorim A. le ofera sunt total diferite, mai degraba se aseamana cu LSD, Mescalina si Shrooms.
In alta ordine de idei Salvia, mai precis Salvinorim A, elementul sau psihoactiv produce un efect de "dezasociere", ce inseamna asta, adica incetineste sau blocheaza de tot mintea constienta de restul creierului, provocand astfel halucinatii puternice atat vizuale cat si auditive. Aceste efecte insa sunt de durata scurta, intre 5-10 minute.


Ca orice drog poate avea un impact moral bun sau rau asupra ta, depinde de starea ta de spirit si atmosfera din jur. A nu se fuma fara supraveghere de catre un prieten care se se asigure ca ai un trip OK si ca nu te ranesti, la urma urmei esti desprins de realitate.

De supradoza nu am auzit, este posibil dar e foarte greu de atins, la urma urmei este doar o planta din familia de menta.

Focking great, deja e 4:32 dimineata nu mai am pic de cofeina sa ma tina treaz asa ca "time to recharge".
Chiar am de gand zilele astea sa ma combin cu 1-2 prieteni la un 0.5 de salvie, sa vad cu e sa nu arunc pur si simplu vorbe-n vant fara sa cunosc "first hand" situatia :)

Best salvia trip




Worst salvia trip

4 comentarii:

  1. salut sunt mihai de la spunenudrogurilor nu veni la noi cu tot felu de replici e o campanie nationala si reclama ca te lasam dar tot se numeste droguri nu conteaza daca is tari sau slabe de ce sa consume omu droguri si daca is de alea slabe rezolva ceva? ii provoca pericol la sanatate sa stii bafta

    RăspundețiȘtergere
  2. ce limbaj de lemn are domnul de la spunenudrogurilor. sunt curios. domnule mihai..fumezi? misto blog-ul. am ras cu lacrimi:)) succes in continuare

    RăspundețiȘtergere
  3. iti zic eu sa nu o incerci ;)
    multi care au fumat`o n`au dorit sa repete experienta ^^
    sfatu meu , tu fa ce vrei pisi :* :">

    RăspundețiȘtergere
  4. @vaporeanul: "Domnii" de la ANA, what expectations can you possibly have?

    RăspundețiȘtergere

Dă-ţi cu părerea fratee! Aaa şi păstrează un limbaj decent în pula mea